مریم بهرمان
دوستان ، یاران ، همه آزادگان
مریمی دیگر به بند است بهرمان
بوده فعال زنان و همرهان
در پی آزادی و حق بیان
انجمن ساخت از گروهی از زنان
تا بگیرند حق خود از ظالمان
گفته اند از مریم اما جانیان
یک محارب بوده او در این میان
گر تو بینی گشته عاجز حاکمان
این رژیم در وحشت از ماست بیگمان
گشته با او این میان ما همزبان
یاد او باشیم کنون ای رهروان
گرد هم آییم کنون ایرانیان
تا رها گردد دوباره بهرمان
ا.ه.ل.ایرانی (اهلی) اردیبهشت ۱۳۹۰
مریم بهرمان فعال اجتماعی، فعالحقوق زنان، ووبلاگنویساست. مریم بهرمن عضو هیئت مؤسس و هیئت مدیرهٔ تشکل غیردولتی «انجمن زنان پارس» و از اعضای «کمپین یک میلیون امضا» میباشد. همچنین وی عضو کمپینهای ،"همبستگی زنان علیه خشونتهای اجتماعی " ، «اعتراض به فشارهای غیرقانونی علیه فعالان جنبش زنان» است. وی عضو شورای مرکزی شیرازجبهه مشارکت ایران اسلامیدر سالهای ۸۴ و ۸۵ نیز بودهاست.
مریم در ساعت ۷ و ۳۰ دقیقهٔ بامداد ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ در منزل پدریاش در شیراز بازداشت شد. چند تن از مأموران امنیتی با در دست داشتن حکم بازداشت به منزل این فعال اجتماعی مراجعه کردند و بعد از سه ساعت بازرسی منزل و اتاق ایشان و ضبط بعضی از اموال شخصی، از جمله تلفن همراه، چندین جلد کتاب، لپتاپ و… ایشان را به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» بازداشت و به بازداشتگاه ادارهٔ اطلاعات شیراز (پلاک صد) منتقل کردند.
پس از نزدیک به دو هفته از بازداشت وی، در روز سوم خردادماه ۱۳۹۰ خانوادهٔ بهرمن موفق به ملاقات وی در بازداشتگاه پلاک صد (بازداشتگاه اطلاعات شیراز) شدند. پس از این ملاقات خانواده مریم توانستند نزدیک به شش بار (تا شهریورماه ۱۳۹۰) با وی ملاقات حضوری داشته باشند.
مریم بهرمن ۵۵ روز را در سلول انفرادی بازداشتگاه ادارهٔ اطلاعات گذراند. بعد از این مدت در تاریخ ۱۳ تیرماه ۱۳۹۰ به کانون اصلاح و تربیت میانرود (بند زنان زندان شیراز) منتقل شد. اما پس از گذشت یک هفته انتقال به بند زنان زندان شیراز، ضمن ممنوعالملاقات شدن، از سایر زندانیان جدا و همراه با یک زندانی دیگر در سلول جداگانهای نگهداری شد. در ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ مریم بهرمن در تماس تلفنی با خانواده از انتقال خود به شهر تهران و بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات خبر داد. در تاریخ ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ او را به بازداشتگاه پلاک صد شیراز بازگرداندند و پس از ۴ روز در عصر ۲۴ شهریور ۱۳۹۰ با قرار وثیقه آزاد شد.
Comments