top of page

اشکها و لبخندها

  • laksariamir
  • May 23, 2020
  • 2 min read

Updated: Sep 30, 2020

اشکها و لبخندها


گرچه پر شد زندگی از کینه و ترفندها

کی رود از یاد , شور اشکها , لبخندها

گرچه هست کابوس حسرت گرچه هست زندان غم

شور آزادی به یادم آید و همبندها


در غباری از سکوت و سستی و سردرگمی

عهد و پیمان ها به یادم آید و سوگندها


گرچه آید روز پیری در زمستان سکوت

کی رود از یاد جان خسته آن پیوندها


گرچه آید ناامیدی در دل دریای درد

گرمی مهر است که آرد یادم از فرزندها


میرسد آن روز آزادی و میگردیم رها

از طلسم ریشه نادانی و از بندها


گرچه پر شد زندگی از کینه و ترفندها

کی رود از یاد , شور اشکها , لبخندها


ا.ه.ل.ایرانی (اهلی) اسپند ١٣٩٢

---


١٢ مارس سالگرد روزیست که اتریش به زور به آلمان نازی پیوست (١٩٣٨ سال آغاز جنگ جهانی نفرت, قدرت و سرمایه ) و ای بسا میهن پرستان در دست کاسه لیسان فاشیست پرپر شدند....و از اشکها و لبخندهای پر احساس زندگی به یادم آورد که با یاد آنهاست که کوله بار زندگانی را آسان بدوش میکشیم

--- جولی الیزابت اندروز زاده اول اکتبر ۱۹۳۵ , هنرپیشه، خواننده، مؤلف، کارگردان پر آوازه تئاتر و رقاص انگلیسی است.

جولیا الیزابت ولز (به انگلیسی: Julia Elizabeth Wells) در ۱ اکتبر ۱۹۳۵ در واتون-آن-تیمز واقع در شهرستان ساری در انگلستان به دنیا آمد. پدرش «ادوارد سی "تد" ولز» استاد کار با چوب و فلزات بود و مادرش «باربارا ولز نی "موریس"» نام داشت که در مدرسهٔ رقص خواهر خود «جون» پیانو می‌زد. پس از جدایی مادر پدر, مادرش با تد اندروز ازدواج کرد که او در زندگی جای پدر را برای جولی گرفت.

در همین مدرسهٔ رقص خاله «جون» بود که جولیای دو ساله اولین نقش صامت خود را به عنوان یک پری بازی کرد، بعد زمانی که ۳ سال داشت نقش ناد را در تولید وینکن، بلینکن و ناد بازی کرد و در آن نمایش صحبت کرد و حتی خواند.

دوران اولیه کودکی در لندن و در فقر شدید گذشت. پس از جنگ جهانی و با کار هنری مادر و ناپدری, زندگی بهتر شد. اندروز در ۱۹۴۵ با مادر و ناپدری اش شروع به اجرای روی صحنه کرد و حدود دو سال این کار را ادامه داد. اندروز توضیح می‌دهد: «سپس روزی فرا رسید که به من گفته شدکه باید بعد از ظهر به رختخواب بروم چون قرار بود به من اجازهٔ خواندن با مامی و پاپ در عصر داده شود. او روی صندوق بزرگی می‌ایستاد تا قدش به میکروفون برسد و در زمانی که مادرش پیانو می‌زند آواز بخواند، گاهی تنها و گاهی با همصدایی ناپدریش.

او بیشتر شهرت خود را مدیون بازی در دو فیلم موزیکال آوای موسیقی (۱۹۶۵) (در ایران: اشک‌ها و لبخندها)، و مری پاپینز (۱۹۶۴) است.

اندروز در ۱۹۶۴ جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن را بخاطر بازی در فیلم مری پاپینز دریافت کرد. هنرنمایی او در نقش مری پاپینز جزو ۱۰۰ شخصیت برتر تاریخ سینما توسط مجله پرومیر انتخاب شد.

او بعد از دهه ۶۰ بیشتر از بازیگری به نویسندگی کتاب‌های کودکان روی آورد.او به عنوان یکی از افتخارات کشور انگلیس از ملکه لقب «بانو» را دریافت کرده‌است








Σχόλια


Subscribe Form

©2020 by Amir Ahli Laki. Proudly created with Wix.com

bottom of page