top of page

آغاسی

  • laksariamir
  • Jul 19, 2020
  • 2 min read


بیاد آغاسی در زادروزش ۲۹ تیرماه

با زمزمه آوای لب کارون بخونید:


لب کارون


ز کوچه های این شهر

و از بازار

شدیم ما , روونه ,

به لاله زار


لب کارون , نبود آسون

شدیم ما , چون همگی ز غم پنهون

ولی افسوس , رسید کابوس

فتادیم چون همگی , در این زندون


زدند هی ,

بر سر ما , شدیم داغون


به هر کجا که رفتیم ,

فقط ویرون


شادی ما پر کشید ,

زمان غم شد

چشمون ما از ستم ,

پر از نم شد


بیا یادی , از آغاسی ,

کنیم تا ,

جان و لبان شوند خندون

کشور ما چون نداشت , دگر قانون

خوشیم با ,

یاد قدیم , لب کارون

ا.ه.ل.ایرانی -اهلی- ۲۹ تیرماه ۱۳۹۹



نِعمت‌الله آزموده با نام هنری آغاسی (۲۹ تیر ۱۳۱۸ – ۱۴ آبان ۱۳۸۴) از خوانندگان سرشناس موسیقی مردم‌پسند و کوچه بازاری معروف پیش از ۱۳۵۷ و از خوانندگان لاله‌زاری به‌شمار می‌آمد.

آغاسی در ۲۹ تیر ۱۳۱۸ دزفول به دنیا آمد. با اینکه برادرش فرهنگی بود , تحصیل را ناتمام گذاشت و باکارگری کسب درآمد می‌کرد، به ورزش با وجود نقص حرکتی که داشت در باشگاه تاج اهواز ادامه می‌داد و در اوان جوانی به خواندن آواز گرایش پیدا کرد.


آغاسی در روز شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۴ بر اثر سکته مغزی در منزلش در کرج در سن ۶۶ سالگی درگذشت و در قبرستان طاهر به خاک سپرده شد.


آلبوم‌ها

آمنه

بت‌پرست

سنگ‌تراش

لب کارون

خدا را خوش نمیاد

میخوام برم به اهواز

ننه نعمت

خیلی ممنون

گل کاشتی

ایوالله

مطرب پیر



وی در اوایل دهه ۸۰ و دو سال قبل از مرگش مجوز یافت تا به تئاتر پارس در لاله زار، جایی که فعالیت هنری خود را آغاز کرده بود بازگردد و روی صحنه آواز بخواند.


این برنامه چنان مورد استقبال قرار گرفت که مردم، لاله زار را بستند و همین استقبال سبب شد که دوباره جلوی خواندن او را بگیرند.آغاسی که مزارش در امامزاده طاهر کرج است هفت فرزند داشت که یکی از آنها با نام علیرضا در دوبی به کار خوانندگی می پردازد.امیرحسین فرزند کوچکتر آغاسی به تازگی در گفتگویی مجوز نگرفتن آلبومی با نام “مطرب پیر” را دلیل سکته مغزی پدرش عنوان کرده است.


پسرش امیرحسین آغاسی می گوید:

پدرم بارها برای دریافت مجوز به ارشاد رفت…


در سال های آخر عمر پدرم او بارها برای دریافت مجوز آلبوم “مطرب پیر” به ارشاد رفت و خیلی اذیت شد. هر بار به او جواب منفی می دادند و این پروسه زمانی باعث شده بود پدرم به شدت تحت فشار باشد.


مگر من با ایرج چه فرقی دارم که او مجوز دارد و من نه


وی ادامه می دهد: خیلی وقتها موسیقی پدرم با ایرج مقایسه می شد و گرچه ایشان مجوز انتشار و کار گرفته بود ولی به پدرم مجوز نمی دادند. به دفعات این سوال مطرح شده بود که من با ایرج چه فرقی دارم که آلبوم او مجوز گرفته و من نمی توانم در ایران کار کنم؟


امیرحسین آغاسی می افزاید: جوابهایی که به پدرم داده بودند هم عجیب بود. اینکه تو آغاسی هستی و محبوبیت بالایی داری. این محبوبیت بالا خطرناک است ولی پدرم باز هم پیگیر بود تا اینکه آن سکته مغزی رخ داد تا دیگر کسی نگران محبوبیت بالای آغاسی و فعالیت دوباره او در ایران نباشد. آغاسی در روز شنبه ۱۴ آبان‌ ۱۳۸۴ بر اثر سکته مغزی در سن ۶۶ سالگی در کرج درگذشت و در قبرستان امامزاده طاهر به خاک سپرده شد.






Comments


Subscribe Form

©2020 by Amir Ahli Laki. Proudly created with Wix.com

bottom of page